Alla vill väl få in några slantar extra varje månad? Men det är ohållbart att jobba dygnet runt eller jonglera flera jobb samtidigt. Istället behöver du hitta en aktivitet som inte tar mer än några timmar i veckan, något du kan göra när du vill och utanför arbetstid. 

Casino

Den största risken på den här listan men också den som kan ge störst resultat. Sätt över några hundralappar i månaden och testa några slots online, om du har tur kan du få in lite pengar. Det finns massor med bonusar och free spins att hämta, med dem kan du spela utan att spendera pengar och ändå vinna. Dessa gratisrundor kommer så klart med villkor, läs dem innan du använder dem. Men var noggrant med att hålla koll på din egen budget så du inte spelar bort för mycket.

Undersökningar

Många företag betalar för att du deltar i deras undersökning. De vill höra vad du tycker om dem och deras produkter. Ibland kan du till och med få produkter hemskickade för att testa innan du fyller i enkäterna. Det handlar inte om mycket pengar för var undersökningar, upp till femtio kronor på sin höjd. Dock finns det nätverk som du kan bli medlem på och göra många olika undersökningar på raken. Har du tur kan du tjäna några hundralappar i veckan på det här.

Sälja hantverk

Är du händig? Kan du sy eller snickra? Skapa egna, unika produkter och sälj på nätet. Du kan inte få lika bra betalat som om det vore en anställning men är du duktig på att marknadsföra dig själv kan du tjäna en hacka på din kreativitet. Använder du ritningar från nätet måste du vara säker på att de är helt gratis och lagliga att använda i försäljningssyfte.