Visst är Sverige fint på sommaren, men det kan vara skönt att solsäkra en del av din semester genom att boka en resa söderut. Då är du garanterat säker på att få koppla av ordentligt och njuta av lite sol och bad. Om du inte redan har bokat så är det hög tid nu.

Familjesemester i Grekland

Öriket Grekland är ett otroligt vackert land med många spännande resmål – ett land med något för alla smaker helt enkelt. Du hittar allt från välkända resmål som Kreta och Rhodos till mindre, lite mer okända öar som Skopelos och Symi. Det finns även ett stort utbud av olika hotell, både större resorts med pooler och barnklubbar till mindre hotell och lägenheter med självhushåll. Grekland är det perfekta resmålet för en barnsemester eftersom det finns massor att göra för både stora och små barn.

På tu man hand

Kanske är ni bara två som ska resa? Då finns det även speciella hotell för enbart vuxna. Total avkoppling med alla tänkbara bekvämligheter. Du kan välja mellan att ligga och relaxa vid poolen, gå till stranden eller kanske bara strosa runt i liten vacker by och upptäcka kulturen. Låter det intressant? Klicka här för att få hjälp vid bokning av flyg.